Op elke Royal Well kas 10 jaar garantie Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50  Bezoekadres met showkas voor persoonlijk overleg & advies

Veiligheidsglas tbv Popular 46

Eigenschappen:

Veiligheidsglas tbv Popular 46
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Veiligheidsglas
Type: t.b.v. Popular 46
Garantie:  10 Jaar
Omschrijving :

Door dit artikel te kopen vervangen wij het kwekersglas voor veiligheidsglas, deze is passend op de Popular 46 tuinkas.

Veiligheidsglas

De meest toegepaste glassoort is veiligheidsglas. Hiermee profiteert u van de voordelen van glas, maar wordt er ook rekening gehouden met de veiligheid in en rondom de kas. Ideaal in de stad, een boomrijke omgeving, of wanneer er kinderen in de buurt zijn.


Thermisch behandeld

Veiligheidsglas ontstaat doordat floatglas thermisch behandeld wordt . De uitstraling blijft exact gelijk, alleen bij breuk merkt u direct het verschil: veiligheidsglas brokkelt in 1000-den botte deeltjes uiteen. De structuur is gelijk aan wat u tegenkomt in de huizenbouw. Het is gelijkmatig in dikte en vrij van onzuiverheden. Dat is de kwaliteit van veiligheidsglas.


Verschil met tuindersglas

Naast veiligheidsglas kan er worden gekozen voor tuindersglas. Veiligheidsglas combineert de voordelen van glas, een goede lichtdoorlaatbaarheid (ongeveer 90%), en uw wens voor een veilige omgeving in en rondom de kas. Veiligheidsglas is tot 6 keer sterker dan tuindersglas en zal bij breuk volledige verbrijzelen in botte deeltjes. Veiligheidsglas wordt bovendien gepolijst geleverd, dit betekend dat de randen afgerond en niet langer scherp zijn. Afhankelijk van het model kas, wordt veiligheidsglas geleverd in een dikte van 3 of 4 mm.


Veiligheidsglas is zeer duurzaam. Het is goed bestand tegen krassen, atmosferische en chemische invloeden, als ook tegen schoonmaakmiddelen. Veiligheidsglas heeft een isolatiewaarde van ongeveer 6 W/m² K.

Veiligheidsglas tbv Popular 46

Levertijd :

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:


Kweekkas showroom en service

Servicepunt
Apeldoornseweg 93
6731 SB Otterlo
0318-590507

Showroom
Stetweg 43a
1901 JD Castricum
0318-590507
Alleen op afspraak

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl
Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Tuinkaswebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.