Op elke Royal Well kas 10 jaar garantie Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50  Bezoekadres met showkas voor persoonlijk overleg & advies

Regenpijpset Popular

Eigenschappen:

Regenpijpset Popular
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Regenpijpset á 1 st
Type: Voor Popular kassen
Garantie:  10 Jaar
Specificaties :
Kleur Grijs
Materiaal PVC
Omschrijving :

Regenwater kan uitstekend worden ingezet voor het bewateren van gewassen in de kas. Het tijdig opvangen van regenwater is dan een must. De regenpijpsets zijn hierin een efficiënt hulpmiddel.


Regenwater wordt opgevangen in de dakgoot van de kas. Een dakgoot is vaak geen losse accessoires, maar maakt deel uit van de volledige constructie. Voor een goede doorloop van het regenwater in de dakgoot, is het belangrijk dat de complete kas onder afschot staat. Normaal gesproken wordt uitgegaan van een afschot van 1 cm per strekkende meter. De ene zijde van de dakgoot is voorzien van een regenwater afvoerset, de andere zijde van een stopper.


Regenpijpset reiken doorgaans tot halverwege de goothoogte van de kas. Op die manier is er voldoende ruimte hieronder een regenton te plaatsen. Vaak zit aan de regenton een kraantje, waardoor het regenwater eenvoudig kan worden getapt.

Regenpijpset Popular

Levertijd :

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:


Kweekkas showroom en service

Servicepunt
Apeldoornseweg 93
6731 SB Otterlo
0318-590507

Showroom
Stetweg 43a
1901 JD Castricum
0318-590507
Alleen op afspraak

Laatst bekeken producten

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl
Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Tuinkaswebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.