Op elke Royal Well kas 10 jaar garantie Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50  Bezoekadres met showkas voor persoonlijk overleg & advies

New classic 86

Eigenschappen:

New classic 86
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Hobbykas
Type: Classic 86
Garantie:  Jaar
Specificaties :
Lengte x breedte x hoogte 184 x 241 x 150 cm
Goothoogte 150 cm
Nokhoogte 221 cm
Deur B x H 64 x 178 cm
Inclusief Regenpijp
Vorm Vierkant
Kleur Geïmpegneerd cederhout
Materiaal Hout en veiligheidsglas
Omschrijving :

Een pronkstuk. Het resultaat van toegepaste authentieke materialen, gecombineerd met moderne technieken. De Classic heeft een unieke uitstraling, biedt veel comfort en gebruiksgemak. Wood is back, retro weer hip! De Classic is gemaakt van ‘Western Red Cedar’ hout. Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij. Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot.  Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint. De goot- en nokhoogte zijn exclusief de hoogte van de optioneel verkrijgbare fundering.
Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving. Deze tuinkas is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen, geheel ongevaarlijk.

De Classic wordt in gemonteerde elementen geleverd. Dit betekend dat de voor- en achterzijde, evenals de lengte zijden, deur en ramen in de fabriek al zijn gemonteerd.
Uw werkzaamheden? Het bepalen van een geschikte locatie, het bevestigen van de elementen (eventueel op bijpassende fundering) en het beglazen van de kas.

 

New classic 86

Levertijd :

Kweekkas showroom en service

Servicepunt
Apeldoornseweg 93
6731 SB Otterlo
0318-590507

Showroom
Stetweg 43a
1901 JD Castricum
0318-590507
Alleen op afspraak

Laatst bekeken producten

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl
Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Tuinkaswebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.